Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun söz konusu süreç öncesinde elinin güçlendiğini ifade eden Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da rakip olarak İBB Başkanını karşısında görmek istediğini kaydetti.
İmamoğlu'nun ise hem Abdullah Gül’ü safdışı bırakıp hem de Erdoğan karşıtı cephenin tek adayı olmayı isteyebileceğine dikkat çeken Selvi, bu duruma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne diyeceğinin merak konusu olduğunu belirtti.
"Geçen sefer Cumhurbaşkanı adayı olarak Abdullah Gül’ün devre dışı kalmasını sağlayan Meral Akşener, bir kez daha kurguyu tersine çevirecek çıkışı yapar mı?" diye soran Selvi, seçim anahtarının İYİ Parti genel başkanının elinde olduğunu yazdı.
Etiketler:
abdulkadir selvi meral akşener