"Bizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyin"

"Bizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyin"

AK Parti Bursa İl Başkanlığı 50. Danışma Meclisi Toplantısı'na telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tek beklentimiz şu; bizi bölmek isteyenlere en ufak fırsat vermememiz gerekiyor." dedi.


"Bizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyin"

AK Parti Bursa İl Başkanlığınca gerçekleştirilen 50. Danışma Meclisi Toplantısının açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, kürsüden telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı. 

Partilileri selamlayan Erdoğan, "Bursa, özellikle de sanayi konusunda 5 büyük ilimizden biri. Dolayısıyla da Bursa'dan çıkacak ses Türkiye'miz için çok büyük bir önemi haiz ve 2023-2024 hedeflerimiz için şu anda bulunduğu yerden çok daha iyi bir yere tırmanması en büyük beklentimiz." diye konuştu.

Artık kongreler dönemine girdiklerine işaret eden Erdoğan, şunları söyledi:

"İlçe ve il kongrelerimizi yapacağız, ardından da büyük kongremize hazırlanıyoruz. Dolayısıyla da şu anda yaptığınız kongreler, bu kongrelerimizin adeta birer provası durumundadır. Sizin hıncahınç bu salonu doldurmanız, bu konudaki heyecanınızın en küçük bir ifadesidir. Tek beklentimiz şu; sağdan soldan, değişik yönlerden aramıza sızmak, bizi bölmek isteyenlere en ufak fırsat vermememiz gerekiyor. Yapacağımız tek şey var; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışıyla, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bizi bölmek isteyenlere de en küçük fırsatı vermeyeceğiz. Bursa olarak bu konuda hazır olduğunuzu biliyorum. En ufak bir sıkıntınız olmadığını biliyorum. Onun için de tüm teşkilatlarımız, mahalle mahalle, ilçe ilçe dolaşmak suretiyle kongreden 2023'e çok daha güçlü bir şekilde hazırlanacağınızı biliyorum."
 

DİĞER HABERLER

PARİS
PARİS'TE PATLAMA !
17 Eylül 2024 Salı
5 İlin Valisi değişti!
5 İlin Valisi değişti!
10 Temmuz 2024 Çarşamba
Ankara
Ankara'da Neler oluyor?
14 Mayıs 2024 Salı
HAMAS Ateşkes
HAMAS Ateşkes'i kabul etti!
6 Mayıs 2024 Pazartesi