İŞTE FACEBOOK'TA DOLAŞAN O METİN
"Ben Ankara Etimesgut'da oturuyorum.
Eğer bir işiniz yoksa ve kimseden yardım alamıyorsanız ve yemeğiniz bitiyorsa, lütfen akşamları aç yatmayın !
Çocukları için en iyisini isteyen Anne Baba her zaman benim için onurludur. Hayat herkese adil olmayabilir ama biz adil davranalım. Utanmadan, sıkılmadan DM'den, messenger özel mesajla bana ulaşın!
Birinin yiyebileceği yemek varsa , ikinciye de yetecek kadar olduğunu öğrenerek büyüdük ! Her aile başka aileye destek olsa yeter, Paylaşmak bereketi getirir, ne olur bencil olup sadece kendi dolabımızı doldurup evimizde beklemeyelim!
Üzgün ebeveynlerin olduğunu okuyoruz, duyuyoruz çünkü artık çocuklarına bir yemek garanti edemiyorlar.
Bu mesajı okuduysanız ve tekrar ediyorum rahatsızlık hissetmeden bana özel bir mesaj bırakın, size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Neye ihtiyacın varsa, kısacası, en az bir yemek dahi sana ulaştımaya çalışacağıma söz veriyorum, kimse aç olmamalı, çaresiz kalmamalı..
İsterseniz kopyalayıp duvarınıza yapıştırmak için paylaşılacak en güzel mesajlardan biridir.. Gün birlik beraberlik günüdür!
Sevgiler"