'Evde kalanlara' 30 bin kitap kampanyası bitti!

'Evde kalanlara' 30 bin kitap kampanyası bitti!

30 Bin kitap dağıtan Belediye!

Kayseri Talas Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinden dolayı evde kalan ailelere Türk ve dünya klasiklerinden oluşan kitapları dağıtıyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, koronavirüs salgını sürecinde evde kalmak zorunda olan çocuklara ve büyüklere yönelik kitap okuma kampanyası başlattı. Kitaba çok kısa sürede büyük ilgi gösterildi. Kısa zamanda kitapların kalmaması üzerine Belediye kampanyanın sonuçlandığını duyurdu.

Kampanya bitti, ama mutluluk devam ediyor

Kentin üçüncü büyük merkez ilçesi olan Talas'a bağlı tüm merkez ve kırsal mahallelerde ikamet edenlerin faydalandığı kampanyada bugüne kadar yaklaşık 30 bin kitap adreslere ulaştırıldı.







Talas Belediyesi olarak 30 bin kitabımızı Talaslı okuyucularımızla buluşturduk. Kitap kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.

'Evde kalanlara' 30 bin kitap kampanyası bitti!

 

DİĞER HABERLER

İSRAİL
İSRAİL'İN TÜRKİYE KORKUSU!
6 Mart 2025 Perşembe
MİT
MİT'TEN KRİTİK OPERASYON
26 Şubat 2025 Çarşamba