Adana'da büyük yangın; 18 işyerine sıçradı

Adana'da büyük yangın; 18 işyerine sıçradı

Adana'da büyük yangın, şimdilik 18 işyerine sıçradı. Adana Valisi SÜleyman ELban ve tüm Adana itfaiyesi alarma geçti. Havanın sıcaklığının da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın büyük paniğe yol açtı. Ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

ADANA'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, karşısındaki diğer geri dönüşüm fabrikasına sıçradı. İki fabrikayı saran alevlerin söndürülmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Yangın, saat 06.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan sanayi sitesinde geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Tesisi kısa sürede saran alevler, karşı taraftaki başka bir geri dönüşüm fabrikasına sıçradı. Yangın yerine Ak Parti yeni il Başkanı Ozan Gülaçtı'da intikal etti.

Adana'da büyük yangın; 18 işyerine sıçradı

 

Etiketler:
adana, yangın, panik

DİĞER HABERLER

MÜMDER STARTI ANKARA
MÜMDER STARTI ANKARA'DAN VERDİ!
17 Nisan 2025 Perşembe
BAHÇELİ MESAİYE BAŞLAYACAK
BAHÇELİ MESAİYE BAŞLAYACAK
27 Mart 2025 Perşembe
İSRAİL
İSRAİL'İN TÜRKİYE KORKUSU!
6 Mart 2025 Perşembe